Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Със ски и сноуборд по бански ще закрият сезона в Пампорово

01 април 2022, 19:40 часа • 3827 прочитания

Много ни е драго да ви поканим на едно мераклийско закриване на снежен сезон 2021-2022 в Родопите на уникалното и първото по рода си на нашите географски ширини събитие: BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2022 PAMPOROVO. Вдъхновени сме от нашите красиви ски&сноуборд инструкторки по пистите и привлекателните гости в курорта и като цяло от чаровните родопчанки и родопчани. Това се казва в съобщение на организаторите на ски спускането по бански от Restart Zona 82 Pamporovo и бар „Ботаник“.

Мотивът им е, че по време на инфлация облеклото става по-оскъдно, олиото е скъпо и това води до по-малко дрехи. „Решихме последният уикенд в съботния ден на 9 април да направим едно шествие със ски и сноуборд от връх Снежанка по зелената туристическа писта №6 до хижа Студенец по бански костюм, плувки, плавници, шнорхели, плувни шапки, хавайки, халати, надуваеми патенца, хавайски герданчета, перуки и сърфистко облекло със ски и сноуборд, телемарк, шейни, чук и гек и ски боп, snow bike“, уточняват още от щаба.

„Най-хубавото е, че Родопите са най-меката и блага планина с мек климат, с полезен йонизиран въздух с полезна фитонцидна наситеност, с блага температура и полезен за въздушни бани климат. Мястото, което е натурален климатолечителен санаториум на открито, но е редно да сме голи за да получим повече благодат от природата“, казва Станислав Вангелов – собственик на Restart Zona 82 Pamporovo. По думите му такова закриване е най-логично след хубавия зимен сезон в курорта.

В програмата ще има теглене на томбола с награди и Конкурс Мис банСКИ ПАМПОРОВО и Мистър банСКИ ПАМПОРОВО и други специални награди от журито на конкурса….и разбира се най-якото Après Ski парти в ЗОНА 82.

Програмата започва в 6 часа сутринта на 9-ти април с посрещане на изгрева със ски панти и сплитборд. Следва среща на връх Снежанка в 12,15 часа. Шествието със спускане по писта №6 ще започна в 12,30 часа. От 13 часа е предвидена фотосесия на плац Студенец. Тогава ще се попълват и билетчета за томболата за награди

Победителите в конкурса „Мис и Мистър банСКИ“ ще бъдат обявени в 14 часа. Програмата ще продължи с „beach Party - Après Ski Bar ZONA 82“ и теглене на печелившите от томболата.

Ще се раздават множество награди: ваучери за нощувки, шапки, бъфове, бански, ски, бордове, ваучери за ски обучение, бутилки алкохолни напитки и „уникален СУДЖУК“.

От Restart Zona 82 Pamporovo обещават да има прекрасни презареждащи напитки и хапване за енергизиране и настроение. Мото на събитието ще е „На плажа - мини опасни, в планината - гледки сластни!“  

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес