Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спират водата в кв. Подуяне

19 ноември 2012, 12:56 часа • 4009 прочитания

Временно се налага прекъсване на водоснабдяването в част от кв. „Подуяне”, съобщиха от Софийска вода.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Каймакчалан” в ж.к. „Редута” , се налага спиране на водоподаването днес от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Каймакчалан” от бул. „Ситняково” до ул. „Георги Пеячевич”; по ул. „Филип Станиславов” от ул. „Каймакчалан” до ул. „Марагидик”; по ул. „Георги Пеячевич” от ул. „Каймакчалан” до ул. „Голаш”; по ул. „Кутловица” от №51 до №53; по бул. „Ситняково” №35,№37 и №39.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Станиславов” и ул. „Марагидик”. 
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
Редактор: Евгения Гигова

 

 

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес