Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прогноза за времето - 27 октомври 2024 г. (неделя)

26 октомври 2024, 20:30 часа • 1050 прочитания

Изборният ден ще бъде слънчев и топъл, сочи прогнозата за времето за 27 октомври.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и почти тихо. След полунощ в източните райони ще започне да се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини до минус 2°, в София - около 3°.

На 27 октомври отново ще бъде слънчево. В сутрешните часове, главно в Източна България ще има ниска облачност или мъгла, които до обяд съответно ще намалеят и разсеят. След обяд над Западна България ще се появи разкъсана висока облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.

В планините ще бъде слънчево, след обяд и вечерта с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад, след обяд от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 12°.

По Черноморието на много места преди обяд ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Източник: Meteo.bg

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес