Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Популярни инфлуенсъри и дигитални специалисти ще участват на маркетингово събитие в София

16 юни 2021, 18:30 часа • 1779 прочитания

Digital4Sofia събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

Първото издание на бутиковото Premium Еdition събитие ще бъде фокусирано върху социалните мрежи и видео маркетинга, и е част от календара на събитията от проекта Digital4Bulgaria.

На 18-ти юни едни от най-популярните инфлуенсъри и дигитални специалисти ще споделят своя опит в един по-нетрадиционен формат, а именно уъркшоп.

Сесиите ще бъдат истинска работилница за маркетолози, рекламисти и мениджъри. Лекторите ще обсъждат реални казуси, давайки практически съвети и насоки за изграждане на успешно онлайн присъствие. Важността на бранд идентичността в дигиталната среда изисква бизнесите да преосмислят своите маркетингови стратегии, за да се превърнат в ефективни играчи на пазара.

Събитието е с практическа насоченост. Лектори и присъстващи съвместно ще разискват различните казуси до достигане на печелившо решение. Форматът позволява аудиторията да се включи активно в обсъждането на конкретни маркетингови предизвикателства. Диалогичният подход гарантира в много по-голяма степен вникването в материята и прилагането на наученото.

А лекторите са специалисти с опит, не просто теоретици. Изборът им не е случаен, те са разпознаваеми имена в своите сфери на работа, с десетки хиляди последователи и успешно реализирани кампании за клиенти от България и чужбина.

На място ще има възможност и за нетуъркинг срещи. Digital4 не е просто поредица от събития, а е цяла общност. Контактите, които можете да направите с лекторите и останалите участници са онази добавена стойност, която има много по-дълготраен резултат за бизнеса.

Ползите, които дава посещението на Digital4Sofia Premium Edition са многобройни. А възможността да научите за трендовете, които ще определят дигиталния бизнес през 2022 година, ще ви даде конкурентно предимство пред останалите в бранша.

Програмата и локацията - вижте ТУК.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес