Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пловдивчанка спечели чисто нов автомобил от „Цептер-България”

27 януари 2014, 09:00 часа • 42317 прочитания

Чисто нов автомобил спечели шестдесет и три годишната Анка Стоилова от град Пловдив. Автомобилът е Ford B-Max. Той е подарък от „Цептер-България” в традиционна вече игра с предметни награди на обща стойност 80 000 лева.

„Още не мога да повярвам как обикновен човек като мен е възможно да спечели по честен начин голямата награда”, сподели развълнуваната жена. „Досега мислех, че подобни игри с награди имат предварително определен победител и всичко е само за заблуда. Нито аз, нито близките ми сме предполагали, че така напълно безпристрастно, някой може да подари автомобил...За мен това е най-щастливата година в живота ми, чувствам се опиянена от щастие. Никога не съм се смятала за късметлийка. Сега като че ли получавам наведнъж всички пропуснати награди през живота си”, допълни тя.

200 награди от продуктовия си асортимент раздаде „Цептер-България” през 2013 г. в рамките на националната игра. Всяко тримесечие се изтегляха по 50 печеливши. Първата награда бяха продукти на компанията по избор на стойност 2000 лева, втората – уред за почистване на дома (Cleansy), а третата – система за вакуумиране и пакетиране на храна (Vacsy).

„Искаме да обърнем внимание на хората колко важен е здравословният начин на живот, правилният хранителен режим, чистотата на въздуха и водата вкъщи”, споделя Полина Ал-Битар, Генерален мениджър на „Цептер-България”.  

„Цептер-България” организира тази национална игра за четвърта поредна година. За участие не се заплащат никакви суми, не се изисква покупка. Хора от София, Стара Загора и Русе спечелиха голямата награда, чисто нов автомобил, в предишните три издания на играта.  

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес