Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петър Низамов: Винаги съм искал и съм обединявал народа

24 ноември 2018, 17:37 часа • 2724 прочитания

Известният като един от най-активните винаги щом има протест Петър Низамов поиска право на отговор във връзка с публикация в Actualno.com, свързана с коментар във facebook на един от водачите на протестите в Сливен – Валентина Василева-Филаделфевс. 

В поста си Валентина Василева предупреждава, че един "патриот" от Бургас "се е самопоканил" в Сливен и е пуснал уведомление за протест от свое име.

Публикуваме отговора на Петър Низамов, изпратен до нас, без никаква редакция, включително на правописни, граматически и пунктуационни грешки.

"Най-много мразя да правя такива изявления. Още повече да се разберат погрешно. Винаги съм искал и съм обединявал Народа, а не обратното.

Предполагам знаете за събитието тази неделя от 11 часа в Сливен на "Дамарски мост", което се провежда вече трета седмица в неделя, след което се затваря магистралата съвместно с Ямбол и пак съвместно с тях , затваряме пътя от Лесово към магистралата за ТИР-ове.

Едно лице, което се е само-провъзгласило за "водач" на протеста и което използва изрази от рода на "ще тръгнат след ..." Никой след никой не тръгва. Всички вървим заедно към победата. Протестите нямат водачи. Никой не прави протестите, а протестите ги прави Народа, за децата си, мотивиран от действителността в България. Още миналата седмица започнаха интриги от рода на постове. "Хей, да знаете, аз съм организаторката, не е Перата".

След като и се изсмяха, започнаха публикации от рода на "Перата е провокатор, трябва да се махне" - отново глас в пустиня. Че хората много добре знаят, че аз никога не съм казвал, че съм организатор, ако те са ме разпознали, аз за това вина нямам, пък и не парадирам, нито имам такива амбиции.

ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИСТОРИЯТА СИ ИМАЛА И ОПАШКА.

Госпожата или госпожицата, не знам и не ме интересува. та тя била ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ - ПАТЕРИЦА НА БСП. Партия - дъщерна на другите крадци, които чакат и се облизват след оставката на Боко да крадат пак както доста мандати след 89-та година. Ние обаче няма да заменяме старото с друго старо, доказано, че не работи.

Протестът в Сливен и Ямбол не е политически, за това лица като въпросната няма да бъдат допускани, защото същата е политическо лице и председател на политическа партия.

Умните хора се учат от чуждите грешки, глупавите от своите, а най-глупавите не се учат дори от собствените си грешки.

НИЕ ОТ НАЙ-ГЛУПАВИТЕ ЛИ СМЕ?

Пак ли ще има ПОДМЯНА,а не ПРОМЯНА?

За кой ли път вече?

За това с Dimitar Bashalov и организаторите на авто-шествието в Сливен решихме да не допускаме политически лица на протеста. Не за друго, ами защото ние сме Народа и протестираме срещу тях, ако не са го разбрали. Не им помагаме в упражнението "Стани, аз да седна."

Те били си направили отделно шествие, което щяло да тръгва от някъде си другаде и щяло да ходи някъде си в гората. Да спирали на някакъв горски път, че ако случайно някоя каруца мине от там, да я спрат да не харчи бенЦин.

Това разбира се в рамките на шегата.

За това ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ИМ РЕЗУЛТАТ ОТ ТЕЗИ ГРАЖДАНСКИ ДЕЙСТВИЯ - знае мястото. Същото като и предните две седмици.

Освен това НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИ, ЧЕ СЕ ПРЕДСТАВЯМ ЗА ОРГАНИЗАТОР. Аз съм гост във вашите градове. Бях поканен от вас и ще ви помогна да постигнем това, което искаме.

Вярвам, че сте достатъчно интелигентни да не се поддавате на провокации и интриги от политически лица, които искат да ви използват за предизборните си кампании, които явно предвидливо са започнати от сега, тъй като стола на Боко се клати с 10 по скалата на Рихтер.

А кой разделя хората – ТО СЕ ВИЖДА.

Никой от нас , т.е. от вас, защото останалите са ваши съграждани не е посочил друго място на събиране от това, за което времето и мястото на срещата са предварително известни.

Никога не съм се самопоканвал, а бях поканен и то доста настоятелно от организаторите на авто-шествието. Не знам онази жена, председателката на партия да е била сред организаторите на шествието. Кой е подал уведомлението не го прави организатор.

Предният път чух изказвания от рода, на това, че тези , които били подавали уведомлението до общината били носели наказателна отговорност.

Който го е страх, да не ходи в гората, нали така?

За да ги улесня, тази седмица аз подадох заявлението, което не ме прави организатор на вашия град, където съм гост и имам претенции, че съм един от вас, а не водач, шеф, лидер и т.н.

Моите амбиции са следните. Да има резултат от тази протести. За целта деконсолидираме полицейските сили на много места, за да ограничим тяхната концентрация. Парализираме максимално много товаро-обменни пътища, за да усетят, че сме там. Иначе да пеем песнички по площадите - те ни се смеят. Техните медии ( всичките) ни представят като някаква групичка аусайдери, които не знаят какво искат. За това от събирания- смисъл няма.

Не питайте старило, питайте патило.

Има смисъл да се спира стопанския обмен в страната, което ще повлияе на икономиката, нагласите на работниците и работодателите.

Това става точно по този път - измислен от Махатма Ганди, успял да изгони Британската империя от короната ѝ - Индия. Мирната борба. От ден на ден трябва да проповядваме на нашите братя, да не се подчиняват на един незаконен режим. Без оръжие и без сила. Борба с мирни средства.

Това обезоръжава нашият подтисник, който не може легално да използва репресивните си сили - наемниците на режима - т.нар. полиция."

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес