Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Натопиха ме, затова ме хванаха да карам пиян, заяви проф. Драганов

10 май 2014, 20:12 часа • 20697 прочитания

Като донос определи хващането си да кара в нетрезво състояние пенсионираният вече професор по история Драгомир Драганов.

Според него „всичко е направено” заради шефовете на полицията, която той критикувал и от „лешоядните медии”. Имаше заповед на вътрешния министър да няма спиране на кола без основание. Мен ме спират ей така, това е по донос, заяви Драганов пред предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Диков припомни, че по дрегер той е бил с 2,44 промила в кръвта, докато Драганов заяви, че по кръвна проба е с промил по-малко.

"Всеки има право на личен живот след работа. Грешката ми беше, че поканих студенти на празненството ни в университета", каза още Драганов по повод случая, в който "Ранобудните студенти" го хванаха пиян в СУ.

На въпрос защо отношението му към „Ранобудните студенти” е било такова, професор Драгомир Драганов отговори, че той всъщност ги бил призовавал да бъдат „за” някаква кауза, а не „против” нещо. Драганов беше питан и как е възможно Стати Статев, като „ченге”, агент на ДС, да е ректор на УНСС или на каквото и да е. Той отвърна, че „явно може”. Темата за ченгетата 25 години по-късно ми звучи вече смешно, завърши той.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес