Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Маркетинг поредица подпомага развитието на български марки

29 май 2014, 14:20 часа • 9410 прочитания

Маркетинг експерти от различни сектори на бизнеса ще споделят опит и успешни модели за изграждане и управление на марки по време на семинара „Как да изградим идентичност на марка?”, който ще се проведе 10.06.2014 г./вторник/ в зала „Европа” на „Новотел София”.

В програмата на събитието се открояват имената на лекторите Илиян Ковачев, криейтив директор в ilyan.com, Милин Джалалиев, управител на „Saatchi & Saatchi”, Жюстин Томс, мениджър Бизнес Развитие в „Ей Би Си Дизайн”, Теодора Вълчанова, маркетинг мениджър на матраци „Тед”, Велина Мавродинова, творчески директор в студио “Ентусиазъм” и Мирена Тодорова, експерт Реклама и комуникации в „Победа” АД.

 „Успехите на българските марки” е единствената маркетинг поредица, която представя реални примери и бизнес модели от практиката на водещи експерти в страната.

Участниците в последните събития от поредицата споделят, че благодарение на практическите знания, придобити по време на презентациите са успяли да преоткрият потенциала на своите марки и да ги подгледнат под друг ъгъл. 

Изградена идентичност не означава да имаш хубаво лого, фиксирани корпоративни цветове и слоган. Ако приемем, че брандът е човек, той има външни физически белези, поведение и мислене, които го дефинират. Разпознаваме го по първите, а вторите определят дали ще ни е приятна компанията му.”, казва Владимир Цонков от„Saatchi & Saatchi”.

Лекторите в поредицата споделят, че успешните български марки, са тези, които разбират реалните потребности и емоции на хората, не подвеждат потребителя, предлагат качествен продукт, общуват с истински и достъпни послания, имат последователна и открита комуникация.

Това, което аз търся, е смисъл - формата само го облича,”, споделя Велина Мавродинова от студио “Ентусиазъм”.

Програмата на маркетинг семинара фокусира вниманието върху възможностите на марките, развитието на един бранд, идеите с аргументирано и интелигентно съдържание, присъствието на марката в онлайн пространството и други.

Събитията от маркетинг поредицата имат за цел да подпомогнат развитието на бизнеса в България като предоставят качествени и задълбочени сесии на високо професионално ниво, с едни от най-добрите експерти и предприемачи в страната.

Допълнителна мотивация е възможността да помогнеш на българска марка, в борбата с международните й конкуренти, с което на практика допринасяш за развитието на българската икономика., споделя Милин Джалалиев от „Saatchi & Saatchi”.

Консултантска фирма „Пауър Бранд”, организатор на поредицата, призовава специалистите, които се регистрират за участие в събитието да вземат със себе си своя таблет, лаптоп или телефон и да не използват хартиени материали по време на семинара.

Специализираната поредица „Успехите на българските марки” е насочена към маркетинг и бранд мениджъри, експерти в изграждането и развитието на търговски марки, мениджъри на малки, средни и големи компании, предприемачи, на които им предстои изграждане на нова марка, бизнес консултанти и PR експерти.

Ранната регистрация за семинара е отворена и всички, които имат интерес към събитието, може да заявят своето участие с отстъпка на www.powerbrand.bg/seminars

Поредицата „Успехите на българските марки” се реализира със съдействието на VIVACOM. 

За консултантска фирма „Пауър Бранд”: 

„Пауър Бранд” е агенция за маркетинг обслужване, с опитен екип от специалисти, които разбират потребителя и спецификата на българския пазар. Компанията работи  в индустрии като телекомуникации, бързооборотни стоки, фармация и др.

„Пауър Бранд” има фокус върху създаването и съживяването на брандовете  и подпомага много български фирми в изграждането им. Фирмата си партнира с водещи маркетинг консултантски компании в света и популярни международни експерти с многогодишен опит и доказани успехи.

„Пауър Бранд” стои зад организацията и провеждането на две от най-мащабните събития в областта на търговските марки през 2013 година: уъркшоп с голямото име в брандинга Марти Ноймаер, автор на международните бестселъри “The Brand Gap”  и „ZAG” и маркетинг семинар с Майкъл Питиг, директор бизнес развитие в глобалната консултантска фирма „Interbrand”.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес