Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имаме новина: Иван и Андрей в TV7, нови водещи на сутрешния блок

18 декември 2012, 10:32 часа • 37050 прочитания

Култовото шоу "Сблъсък” се завръща през февруари 2013 г., но в ефира на TV7. Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок "Добро утро, България!”

Телевизионното митарство на Иван и Андрей продължава. Този път рокадата ще ги отведе в TV7, която прави доста сериозни кадрови нововъведения в програмната си схeма.

След като преминаха от bTV в Нова, сега двамата отиват в ТV7. Продуцентите на "Междинна станция" ще се завърнат на екран с култовото телевизионно шоу "Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. Отново тогава уикенд програмата на TV7 ще бъде обогатена и с лица и рубрики от вече добре познатата "Станция Нова".

TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей.

Официално се знаят и новите лица на сутрешния блок. Това са Витомир Саръиванов, който ще води в дует с водещата на "Код: Криминално" по bTV Action, Мая Костадинова. Двамата ще се появят за пръв път в ефир на 7 януари.

Своя телевизионен опит Вито ще сподели не само в новините, но и с екипа на новия риалити формат. Витомир бе главен редактор на Big Brother през последния сезон. Брюнетката е добре позната от телевизионния ефир като водеща на предаването за разследваща журналистика "Код: Криминално”.

Означава ли това, че Николай Бареков остава без място в сутрешния ефир на ТВ7? По всичко личи, че отговорът е положителен.

Редактор: Пламен Георгиев

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес