Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ицо Хазарта с нова песен за карантината и епидемията от тъпотия (ВИДЕО)

28 април 2021, 12:50 часа • 24713 прочитания

Един от най-обичаните български рапъри Ицо Хазарта пусна най-новата си песен - "Само споко". Текстът и музиката са негово дело, а изпълнението е в дует с Valentina.

В парчето се чуват отделни фрази с гласовете на Слави Трифонов, Бойко Борисов, Иван Костов и други политически фигури.

Песента отразява актуалните теми за пандемията от коронавирус, ограничителните мерки и политическата ситуация в страната:

"Имам чувството, че пак ще ни затворят. Обществото иска да остане в леглото и да спи дълбоко. Само споко! Айде не на мене тия… Дай ми на хартия доказателства, че няма епидемия от тъпотия… Ориентирай се към интернет търговия, наблегни на тоалетната хартия.

Хазарта не изневерява на своя стил с хаплив език и иронични подмятания, с които осмива сериозните теми, загатвайки за изтеклите снимки на премиера в оставка Бойко Борисов, за които прокуратурата спря разследването и "видимите резултати", станали популярни от предизборния слоган на ГЕРБ.

"Добър вечер! Пригответе носовете, бързо PCR-и, глупости не си мислете. То по принцип не е вредно малко миене на ръцете, ако прецените и сапун употребете. В твоя случай маската е сексапил. - Какъв ти е проблемът? - По-добре не питай… Проверявам чекмеджето - нЕма никой. Само на кантара има видими резултати. Като цяло предполагам разполагаш с огледало, погледни го, ето това е антитяло."

Не е пропусната и темата за затварянето на заведенията, която Христо Петров (Хазарта) многократно е коментирал, както и темпа на ваксиниране в България:

"Чакаме имунитета, ей къде е 2035-а. Затворете бързо ресторанти и кафета. Явно вирусът основно там шета. Тия хора там са нагли и толкова ненормални… Искат да работят. Смятай колко са нахални! Идва карантина, искаш им оставките, идва и ваксина - питаш за съставките."

Габриела Андреева
Габриела Андреева Отговорен редактор
Новините днес