Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Янев и Анелия донесоха коледното чудо в домовете на нуждаещи се семейства

22 декември 2015, 09:25 часа • 3341 прочитания

Стотици доброволци на Holiday Heroes доставят празничните пакети за Коледа 2015 из цялата страна.

От три дни празничнит герои неуморно опаковат и доставят пакети до хиляди . Доброволците на Holiday Heroes стават все повече и повече с всяка следваща кампания. Различна възраст, социално положение, образование нямат значение, когато сърцето е добро, защото всички те са обединени от едно – искат да подарят щастлива Коледа на семейства в нужда.

И днес, в редиците на доброволците на Holiday Heroes не липсваше и звездно присъствие. В склада на празничните герои, където се пълнят пакетите, днес беше и треньорът на футболен клуб ЦСКА – Христо Янев. След като помогна за опаковането, за втора предна кампания той се включи и в доставката на вече готовите пакети. Сред посланиците на празничните герои, които се включиха в разноса на „коледни подаръци“ за семействата, беше и певицата Анелия. Чаровната изпълнителка зарадва Катерина – вдовица, която съвсем скоро губи дома си в пожар и сега живее при съседите си.

Утре е последният ден от финалната фаза на кампания Коледа 2015. Следете лайв видео стрийма от склада на Bers Logistics, където се случва декемврийското чудо на празничните герои.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес