Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на ЦСКА са искали пари от клуба, казва ръководител на армейците

12 август 2013, 19:53 часа • 13483 прочитания

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров разкри, че част от феновете на "армейците" са изнудвали клуба за пари, предаде football24.bg.

"Част от феновете на ЦСКА умишлено провокират с действията си, за да може практиката от последните години да продължи. Не е тайна, че шефовете на Левски и ЦСКА плащат на ултрасите. Те прибират пари за стюарди. Аз не съм привърженик на тази схема. Не може на едни да им се дават пари да гледат мачовете, а другите да си купуват билети. Фенът трябва да подпомага клуба като си купува билет, а не като му се дават пари. Виждате какви глоби плаща ЦСКА заради някои привърженици", заяви Тодоров.

Междувременно легендата на червените Аспарух Никодимов анализира играта на ЦСКА при загубата от "Лудогорец с 0:3". Той посочи кои са грешките, довели до поражението, и коментира извършената от Стойчо Младенов селекция, казвайки, че само с "ура" няма как да стане.

„Съставът срещу Лудогорец бе много объркан, футболистите бяха наредени така, че да се защитават през целия мач. Не можеш да сложиш като десен бек човек, който вече е на години, липсва му бързина и е по-уверен в центъра. Онзи, бразилецът - Ревсон, той като играе, ние все едно сме с човек по-малко! Когото и да вземеш, все ще е по-добре от него. Стойчо само си говори едно и също. Нека да си смени малко репертоара поне. След всеки мач чуваме едни и същи отговори. Неговите оправдания вече не вършат работа. За един месец човек, който не е играл дълго време, пак ще влезе във форма, а и голяма част от тези футболисти са си водили нормална подготовка. Но основният проблем са неправилно поставени задачи на терена", коментира Никодимов пред "Тема Спорт".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес