Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Баща на две деца от Русе се нуждае спешно от 50 000 евро за лечение

12 юни 2024, 23:25 часа • 1355 прочитания

45-годишен мъж от Русе се бори с коварно заболяване – тумор на мозъка. Повече от две години Георги е в болница в Турция. Семейството му има само само два дни, за да събере близо 50 000 евро.

„Той прави всичко за нас и е най-смелият татко“, казва неговата дъщеря Мими. „Не му казвам, че ми липсва, за да не го натъжа, въпреки че ми липсва“, споделя и другата му дъщеря Ива.

Още: Зов за помощ: Да помогнем на малката Никол да пребори коварната болест

Георги води борба с рака повече от две години. В момента е с тежка инфекция и все още не може да говори, а семейството дължи на болницата близо 50 000 евро. „Вчера са ни предупредили, че ако не ги внесем до петък, ще бъде изписан независимо от неговото здравословно състояние“, споделя пред bTV Цеца, майката на Георги.

Още: Зов за помощ: Баща от Варна има нужда от средства за трансплантация в Турция

Освен двете деца на Георги, в Русе го чака и съпругата му. За нея той е всичко. „Ученическата любов, бащата на Мими и Ива, другар и партньор в живота – той е моята опора. Много моля, нека всички, които имат възможност да откликнат с каквато и да било сума, нека ни помогнат“, моли съпругата му Корнелия.

Още: Добра новина: Събрани са парите за лечението на 11-годишния Дени

„Нека помогнат на баща ми да остане в болницата и да се излекува – за да може да се върне при нас и да сме едно пълно семейство с всичките му членове, които са живи и здрави“, призовава и Ива.

Ако искате да помогнете на Георги, можете да го направите през платформата на фондация Павел Андреев тук.

Ето и банковата сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Получател: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес