Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

50 - ото издание на медицинското изложение Булмедика/ Булдентал отваря врати

16 май 2016, 14:09 часа • 889 прочитания

Медицинското изложение Булмедика/Булдентал отваря врати в Интер Експо Център за всички посетители утре - 17 май и ще продължи до 19 май. Входът за медии е свободен при предоставяне на служебна карта. Работното време е от 9:30 до 18:00 часа.

Над 150 иновативни решения в помощ на здравеопазването ще впечатлят специалисти и публика на 50-ото издание на водещото изложение Булмедика/Булдентал.

Тази година на изложението ще се включат повече от 200 вносители на водещи световни компании и производители от България, Германия, Гърция, Израел, Италия, Китай, Пакистан, Полша, Румъния, Русия, Словения, Тайван, Турция. Интересът към изложението всяка година нараства, като тази година новите участниците са близо 50. С новаторски идеи и оборудване ще участват вече 35 български производители. Всички компании ще покажат продукти на общо 800 бранда от България и 40 други страни.

Организаторите са подготвили изключително богата програма от събития, които ще помогнат на всеки посетител и участник да намери това, за което е дошъл на изложението.

Програмата на изложението може да откриете ТУК!

Някои от големите брандове от областта на медицинската техника и оборудване са направили първите си стъпки на българския пазар именно с участието си на изложението. Най-осезаем е ефектът на Булмедика/Булдентал върху технологичното и продуктово обновление в здравната сфера, което рефлектира върху труда на самите лекари и дентални лекари, зъботехници, медицински сестри и здравни специалисти.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес