Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Освободиха шефа на полицията в Смолян

01 април 2022, 12:55 часа • 4869 прочитания

Освободен от длъжност е директорът на Областната дирекция на МВР в Смолян старши комисар Николай Димов. Той заемаше поста в продължение на близо седем години - от 01.07.2015 г. Длъжността ще бъде наследена от заместника му - комисар Костадин Пачеджиев.

Днес до местните медии Димов изпрати благодарствено писмо със следното съдържание:

"Уважаеми дами и господа, представители на медийната общност в област Смолян,

Във връзка с прекратяването на служебното ми правоотношение в МВР считано от 01.04.2022 г. използвам случая да изразя благодарността и изключителното си удовлетворение от съвместната ни работа през последните години.

Работа, която беше насочена към своевременно, достоверно и актуално информиране на обществеността в област Смолян за дейността на МВР по осигуряването на сигурността, обществения ред и безопасността на движението в населените места на областта и в крайна сметка постигане на добри нива на превенция на закононарушенията, прозрачност и отвореност за получаване на обратна връзка с гражданското общество.

За мен беше привилегия и чест да се познаваме, общуваме и работим като партньори в името на осигуряването на законност и прозрачност в дейността на представляваната от мен институция".

Медии от своя също благодариха на ст. комисар Николай Димов за ползотворното сътрудничество в годините. Пожелаха успех на Димов, независимо по кой път ще поеме, а също и на новия директор на полицията.  

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес