Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЕРБ отново издигат кандидатурата на Стефан Радев за кмет на Сливен

17 януари 2023, 15:42 часа • 4813 прочитания

Настоящият кмет Стефан Радев отново ще е кандидатурата на ГЕРБ в  Сливен за местните избори през есента, обяви Десислава Танева - областен координатор на партията. Тя посочи, че не вижда друга подходяща кандидатура и във вътрешнопартиен план няма колебания или алтернативи, съобщи"Дарик".

„Имаме официална процедура по устав, която още не е минала, но имаме консенсус в нашата организация по отношение на следващ мандат на Стефан Радев“, каза още Танева.

По повод предизвикателството за „общо обединение и добрите сили“ Танева коментира, че в партията няма притеснение от това, което заявяват опонентите им в политиката.

ОЩЕ: Фандъкова: Вече е време да се знае, няма да се кандидатирам за кмет на София

„Всякакво предизвикателство като обединение го приемаме, но само ако стъпва на реални управленски тези. В обединения, стъпващи на политически PR или политически маркетинг, в дебат няма да влизаме“, обяви още Танева.

Председателят на ОбС Сливен Димитър Митев допълни, че на местните избори ГЕРБ отново ще покаже уважение към своите политически опоненти и няма да прави черен PR.

„Ние нямаме политически врагове, а политически опоненти, с които ще опитаме да се преборим и да спечелим местните избори“, каза още Митев.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес