Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ъпсурт представя новото си парче на 13 юни

12 юни 2013, 13:30 часа

Остават броени часове до старта на лятното турне на радио и телевизия The Voice. Свежи емоции и любима българска музика ще се изсипват от сцената на The Voice Of Summer Tour 2013 в продължение на 35 дни в осем различни града на страната. Първият концерт на музикалната медия е на 13 юни от 20:00 часа в София на пл. Княз Александър I Батенберг.

На сцената на The Voice ще се качат любимите артисти на българската публика - диджей Дончо, Криско, Ъпсурт, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy и балет „Нова”. Почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета.

„Гангстерите” на българския хип-хоп „Ъпсурт” избраха датата 13 юни за премиерата на на новия си летен хит. На пл. Княз Александър I Батенберг бандата ще представи за първи път най-новото си парче.

„Песента рекламира новото газирано мляко на „Ъпсурт”, текстът и музиката са на бъгарски, а самото парче има две версии – чиста и петниста”, коментира в типично своя стил Ицо Хазарта.

Режисьор на лентата е Валери Милев, музиката е на Бат Венци, текстът - на Ицо Хазарта, мастеринг - Христо Карагьозов (Studio Digital Plus). Музикантите залагат на доста по-различно звучене от досегашното (особено от „Бела Жига”) - модерна мелодия с лек дъбстеп уклон.

Паралелно с работата по парчето и клипа, Facing The Sun вече няколко месеца подготвя новата оригинална колекция с тениски и шапки на „Ъпсурт”, която ще появи на пазара у нас под бранда "РСПКТ" (Респект). Дизайнът е изцяло на български автори, а артикулите се произвеждат в Германия. Колекцията ще бъде достъпна за феновете заедно със старта на видеото на „Ъпсурт“.

След концерта в София следват:

Пловдив – 20 юни, пл. Централен

Стара Загора – 27 юни, пред сградата на общината

Варна - 4 юли, Алея първа - Южен лаж

Бургас – 6 юли, Морска градина

Лозенец – 11 юли, плаж бар Hacienda

Созопол – 13 юли, Централен плаж

Пътуващото парти ще акостира финално на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.

The Voice е лидер сред музикалните медии за модерна поп музика. Телевизията е номер 1 в София с пазарен дял от 42 процента сред всички музикални телевизии и сред всички възрасти. В целевата си аудитория (12-34 г.) пазарният дял е още по-висок - 65 на сто според данни на GARB Audience Research Bulgaria, отнасящи се само за музикални медии.

На национално ниво телевизия The Voice e лидер с 49 на сто пазарен дял сред телевизиите, излъчващи модерна поп музика. The Voice е най-слушано в столицата сред радиостанциите, излъчващи съвременни хитове, с 43 на сто достигната аудитория. На национално ниво радио The Voice, с ефир в София и Пловдив, е с много по-добри позиции от преките си конкуренти сред младите слушатели (15-25 годишни).

За успеха на радио и телевизия The Voice е показателен и големият брой почитатели в социалната мрежа сред радио и тв каналите в България – над 137 хиляди. Отскоро The Voice, както и всички останали радиостанции от BSS media group, предлага на своите слушатели възможност да слушат любимата си музика чрез нови приложения за мобилни телефони.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес