Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това е първият отпаднал в "Игри на волята" този сезон (СНИМКИ)

10 септември 2022, 02:17 часа

Племето на червените успя да се съхрани цяло, като спечели двете номинационни битки и не отиде на племенен съвет. Това обаче не можа да ги спаси от пререканията, които се появиха по-късно на Дивата река. Капитанството на Куков беше поставено под подробен разбор с акцент върху минусите, което доведе до открит сблъсък на характери между него и Генчо.

За разлика от тях, сините и жълтите нямаха този късмет и трябваше да рискуват двамата от своите играчи, които да премерят сили в трудно изпитание и да докажат годността си за Арената и оставането си в "Игри на волята".

Премето на Безстрашните номинира Филип и Илина, а това на Супергероите - Виктория и Фейгин, които изобщо не приеха добре тази новина, дори очите им се насълзиха, а във Виктория се отключи спортната злоба, която й даде допълнителен стимул да даде най-много от себе си, за да докаже на онези, които я номинираха, че трябва да остане в предаването до самия му финал.

Битката беше изключително оспорвана, накрая на Арената се изправиха един срещу друг двама играчи и накрая едно племе остана с играч по-малко.

ВИЖТЕ КОЙ СИ ТРЪГНА ОТ ИГРИ НА ВОЛЯТА!

Силвия Иванова
Силвия Иванова Отговорен редактор
Новините днес