Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Състезателят по калистеника Светлин и плувецът Благой отпаднаха от "Игри на волята"

21 октомври 2024, 09:48 часа

Двама воини се разделиха с мечтата си за победа в "Игри на волята" и голямата награда от 100 000 лв. Състезателят по калистеника Светлин Митев загуби елиминационния сблъсък срещу Добрин Добрев от племето на Храбрите, докато плувецът Благой Панайотов беше изпратен вкъщи след гласуване на племенния съвет на Блатните.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook


Снимка: Игри на волята:България/Facebook

Отпадналите участници бяха ексклузивни гости в новите епизоди на подкаста "След Игрите", където споделиха любопитни подробности за участието си.

Още: Нестандартният играч Мимо-Гарсия напусна "Островът на 100-те гривни" (СНИМКИ)

Светлин

Според състезателя по калистеника трябва да си в коалиция, ако искаш да продължиш напред в играта. "Може би трябваше да взема по-рано мерки, когато видях, че коалицията ни се разпада. Но не мога да наруша дадената ми дума и докато и последната жена от коалицията ни не отпадна, не можех да се присъединя към мъжете и да й забия нож в гърба. Харесвам си племето и се разбирахме и с мъжете, и с жените. Исках да продължим всички заедно, но това е играта", сподели Светлин в интервю за NOVA. "Това, че играеш социалната игра, не означава, че се забъркваш или създаваш в интриги. Трябва да има коалиции, ако искаш да продължиш напред в играта", категоричен състезателят по калистеника.

Благой

Пред водещата Ваня Запрянова на подкаста "След Игрите" Благой разкри, че е станал близък с Кралев още от първия ден, защото го е усетил като негов тип човек. Коалицията между тях двамата, Крамарска и Пелипенко се е разпаднала за един ден, което Благой смята за предателство и до днес.

MMA боецът Томи Борисов ще участва в седмия сезон на "Игри на волята" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес