Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Светлана Гущерова със супер романтичен подарък за съпруга си (СНИМКИ)

13 юли 2023, 17:09 часа

Плеймейтката Светлана Гущерова е може би популярната личност, която претърпя една от най-големите метаморфози сред родните звезди.

Вижте още: Kошмар: Годеницата на Сашо Кадиев била подложена на тормоз и заплахи

От сексбомба, която се забъркваше в афери с различни популярни мъже, блондинката се превърна в домакиня и майка за пример. Освен четирите деца, с които дари съпруга си за 5 години брак, Светлана не спира да показва на половинката си колко е влюбена в него с романтични жестове.

Гущерови отбелязаха двоен празник - годишнина от сватбата и рожден ден на Христиан. Този път двамата нарушиха традицията и вместо със скъп шопинг в Милано, решиха да отбележат празника с екскурзия до съседна Гърция. Близостта може би се дължи на факта, че Светлана роди наскоро. 

По повод радостните събития тя бе поръчала супер романтична торта и скъпо шампанско.

Вижте още: Иво Танев смаза с коментара си Белослава, Йоко скочи да я защитава

"Честит Рожден Ден, любов! Днес е твоят ден! Безкрайно щастлива съм, че посрещаме празника ти рамо до рамо, сърце до сърце. Но съм и безкрайно благодарна - и на съдбата, и на теб, че край нас звънтят четири медени гласчета. Бъди все така моят любящ съпруг, моят най-добър приятел, моята половинка и най-вече - прекрасен баща на нашите деца. В добро или зло - винаги заедно! И ръка за ръка!", написа Гущерова в Instagram.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес