Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Старейшините размазаха Гладиаторите в епична битка в "Игри на волята"

26 октомври 2023, 09:11 часа

В последният епизод на "Игри на волята" Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и доказа, че с много хъс може да бъде спечлена всяка битка на Арената. Денислава Велкова и Михаил Кръстев бяха безкомпромисни в представянето си и не се поколебаха нито за миг да отстранят от битката своите най-близки хора в предаването - бизнес дамата Виолета Стайкова и плувеца Радостин Кръстев.

Какво се случи след загубата на Гладиаторите 

Загубата на Гладиаторите ги изпрати край огъня, където трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в "Игри на волята". Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път е много вероятно да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков, който пък е аутсайдерът при сините.

Още: Вижте как изглеждат красивите половинки на Гладиаторите от "Игри на волята" (СНИМКИ)

Цвети Станева отива на втора поредна елиминационна битка, снимка: "Игри на волята"/Facebook

Днес в номинационната битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената. Непредвидени ситуации ще изиграят ключова роля в играта и ще доведат до изпращането на едно от племената на съвет, съобщава NOVA.

Още: Елизабет от "Игри на волята" е неразпознаваема! Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес