Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно колко ще вземе всяка от Spice Girls от турнето

08 ноември 2018, 08:15 часа

Преди броени дни дойде добрата новина, че момичета от Spice Girls се събират и тръгват на турне. Сега вече знае и какво ще бъде възнаграждението им.

Всяка от изпълнителките в Spice Girls ще вземе за турнето във Великобритания повече от 3 милиона долара, а ако билетите за концертите се разпродадат те може да получат и повече пари, съобщава TMZ.

Анонимен източник съобщава, четирите от петте дами, които ще бъдат на турне на острова ще направят около 550 хиляди долара за всеки от концертите си, което ще донесе на всяка по 3,2 милиона, което не е лошо за 6 дни работа, смята БГНЕС.

Те обаче могат да направят и повече ако билетите за техните концерти се продават добре. Сумата, до която може да стигне тяхното възнаграждение е 6.5 милиона долара за всяка.

Това разбира се не е гарантирано. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази седмица. Певиците обаче са притеснени, дали ще привлекат достатъчно публика без Виктория Бекъм.

Във видеоклип, споделен на новосъздадения акаунт в Twitter, останалите четири членки организираха пародийно новинарско предаване, за да потвърдят обиколката, като започнаха да пеят една от старите си песни.

Преди обявяването, Мелани Браун (Скери Спайс) остави вратата за включването, макар и в последния момент на Бекъм, сега изявяваща се като уважаван моден дизайнер.

"Само четири от нас сме напълно потвърдени, но вие знаете, Вик може да се присъедини към нас в някакъв момент", каза тя пред ITV на Великобритания.

"Тя има живот, пълен с всичките ангажименти за работа, модната ѝ линия и децата си, така че тя просто не се занимава още с това", добави Браун.

Групата продаде 85 милиона албума по целия свят.

Само два от 11-те сингъла не успяха да достигнат номер едно на британските класации, докато първите три сингъла пробиха и в първата петица на САЩ.

Формацията от пет изпълнителки, която се формира през 1994 г., се раздели през 2000 г., но се събраха за световно турне през 2007 г.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес