Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Spice Girls се събират отново

26 май 2023, 11:47 часа

Момичетата от поп групата Spice Girls се събират, за да започнат работа по "мистериозен проект", който ще бъде обявен съвсем скоро. "Спайските" не са се събирали в пълен състав от повече от 10 години, след като през 2019 г. Виктория Бекъм отказа да се включи в турнето на групата. Сега обаче всички момичета от Spice Girls се завръщат за нов проект, който е почти завършен.

В интервю за The Sun Мел Би обяснява: "Планираме да пуснем официално изявление. Не мога да кажа повече подробности в момента, тъй като точно приключваме проекта, в който сме се включили всички заедно. Със сигурност ще бъде нещо, което ще зарадва всички наши фенове." На въпрос как са убедили Виктория да се присъедини към тях, Мел Би казва, че изобщо не е имало нужда да я убеждават в каквото и да било и добавя, че Spice Girls си имат WhatsApp група, в която постоянно поддържат връзка.

"През последните години Виктория беше доста заета да развива модата си и да подкрепя Дейвид в кариерата му и да се грижи за децата си. Успяхме да намерим време, за да можем заедно да направим този проект.", каза още Мел Би.

ОЩЕ: Ето какво яде Виктория Бекъм абсолютно всеки ден, за да има перфектна кожа

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес