Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Spice Girls отново се събират?

29 юли 2013, 09:45 часа

Популярната през 90-те група момичешка банда Spice Girls може отново да се събере. Във всеки случай, самите участнички в групата желаят това и са готови да го направят, с едно изключение – Виктория Бекъм.

След разпадането си в края на 90-те, певиците са събраха два пъти – за кратък тур през 2007, и за откриването на Олимпиадата в Лондон през 2012.

Мел Си сподели, че след това събитие работите им са потръгнали, което ги е накарало да се замислят дали да не се съберат отново, пише БГНЕС.

"Никога не казвай никога. Трябва да отбележа, че откакто пяхме заедно през 2007 и записахме участие на Олимпиадата през миналата година, ние се сближихме, както никога досега. Беше ни толкова забавно заедно. За момента нямаме някакви по-конкретни планове. Но ако ни падне шанс, няма да го изпусна", заяви тя в интервю за "Дейли Мирър".

Джери Холиуел и Ема Бънтън са готови за нови общи концерти. Тези дни почитател на групата написа в Twitter, че много би желал Spice Girls да организират нещо като прощално турне. Този туит намери широк отклик.

Само Виктория Бекъм явно няма да се присъедини към Spice Girls. Неотдавна тя заяви, че повече няма да пее пред публика.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес