Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

София Лорен е оперирана по спешност

25 септември 2023, 13:25 часа

Легендарната италианска актриса София Лорен е била приета по спешност в болница. Причината е, че е паднала лошо в банята в дома си в Женева. След инцидента актрисата е получила няколко фрактури на бедрената кост и това е наложило спешната операция. Синовете ѝ - 55-годишният Карло-младши и 50-годишният Едоардо, са били до нея през цялото време, докато тя е била в болницата.

За неприятния инцидент стана ясно, след като от екипа, който движи веригата от ресторанти на актрисата, пуснаха в Instagram изявление. В него се казва следното: "Падане в дома ѝ в Женева причини фрактури на бедрената кост на г-жа Лорен. След успешна операция сега за нея предстои период на възстановяване и рехабилитация. За щастие всичко се подреди по най-добрия начин и тя много скоро ще се върне при нас. Целият екип на ресторант "Sophia Loren" ѝ пожелава бързо възстановяване".

Плановете на София Лорен, които пропаднаха

Още: Вечната София Лорен на 89: 10 факта за живота ѝ, които не знаете

Снимка: Getty Images

Във вторник актрисата трябваше да отвори четвъртия ресторант от веригата си в Бари и да получи специален плакет за почетен гражданин на града. Заради инцидента всички нейни ангажименти са били отменени за бъдещ период. 

89-годишната Лорен се появи във филма на Netflix от 2020 г. "The Life Ahead", режисиран от нейния син Едоардо, който ѝ спечели награда "David di Donatello" за най-добра актриса. Във филма София играе оцеляла от Холокоста, която се свързва с 12-годишен нигерийски имигрант, пише Dir.

Още: Тайната на София Лорен за младост и красота (РЕЦЕПТА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес