Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандална инфлуенсърка потроши колата на гаджето си и писа по нея с кръвта си (ВИДЕО)

10 април 2024, 14:50 часа

Скандалната инфлуенсърка Стефани Разсолков, която се опита да бъде част от миналия сезон на Survivor, но си тръгна по собствено желание още в началото, разкри в популярен подкаст за изключително драматичен епизод от живота си. Става дума за тежък момент, в който тя хваща гаджето си с друга жена.

Още: Порнозвезда, инфлуенсър или нещо съвсем друго: коя е Стефани Разсолков от Survivor

Отмъщението на Стефани

След като хваща "на калъп" гаджето си Веселин, Разсолков решава, че трябва да потроши колата му с плочка, която намира близо до автомобила. За това тя разказва в подкаста "На среща", воден от Ния Косара от "Ергенът" и Неделчо Богданов от "Игри на волята", които са двойка в живота.

В разказа се включва и приятелят ѝ Веселин, който добавя много подробности: "Не, тя изпочупи цялата кола! Беше се порязала. Написа някакви думи на предния капак на колата с кръв, тя беше бяла. Започнаха да се чуват някакви много сериозни звуци в 2-3 през нощта. Нямах здрав прозорец, здрав таван, странични врати, капак, заден капак. Всичко, което можеше да бъде докоснато от плочката", споделя той, а Стефани добавя: "Аз съм се качила отгоре на колата, на тавана и с павето удрям ли удрям. Оттам минава ня'къв човек с джип и той човекът вижда как жена чупи кола. Намаля, тръгва да слиза и аз оттам "Ей, ще изневеряваш ли? Човекът махна с ръка и викна: "Аха!" и се качи в колата си и тръгна."

@broolyas Не трябва да се изневерява, особено на @⚡️TATTSTONER⚡️😛#viral #podcast#bg #bulgaria #relationship #couple #goals #love #inbul #inbulgaria #българия #българиятикток ♬ original sound - bulgariafactspoems

Още: Изгониха "гола" инфлуенсърка от фитнес зала (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес