Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще ви стисне за гърлото: Гледайте трейлъра на филма за Селин Дион (ВИДЕО)

18 юни 2024, 09:50 часа

Премиерата на документалния филм за Селин Дион "I Am: Celine Dion" е на 25 юни в Amazon Prime, но вече може да се гледа официалният трейлър на продукцията. Филмът ще покаже нелекия път на крехката канадка към изграждането на величествената ѝ кариера и принудителната и жестока спирачка, която прерязва като с нож живота ѝ, за да я принуди отново да се бори.

За живота и силата

В последните години певицата е подвластна на нелечимо и съвсем малко познато неврологично заболяване - Синдром на скования човек. След като няколко години тя проявява различни симптоми, крайната ѝ диагноза е поставена през 2022 г., когато Дион сподели със света какво ѝ се случва. От този момент тя се посвети изцяло на лечението си или по-точно - на опитите за лечението.

Още: Селин Дион призна за злоупотреба с опасни лекарства

"Ако не мога да тичам, ще ходя. Ако не мога да ходя, ще пълзя. Но няма да се откажа" - това е една от тежките реплики във филма, които виждаме и в трейлъра. Да, световните звезди са хора като всички нас, но никой не очаква да види любимия си изпълнител смазан от тъга и трудности, да плаче и да брои хапчетата си. Уви, точно това е животът на голямата Селин Дион в момента, а смелостта ѝ да говори публично за това е още един признак на сила.

Още: Селин Дион сподели важен кадър, с който шашна интернет (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес