Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СЕСА с извънземен хонорар за сватбата на звезда от Манчестър Сити

18 февруари 2015, 12:26 часа

Най-обсъжданата тема в сръбските медии в момента е хонорарът, който ще получи СЕСА, за да пее на предстоящата сватба на футболиста от Манчестър Сити Александър Коларов. За това каква е договорената сума има само предположения, но никой не знае с точност. Едно обаче е сигурно – тя несъмнено е шестцифрена.

Защитникът на настоящия шампион на Английската висша лига е направил всичко възможно, за да убеди кралицата на балканската музика да присъства на събитието, като многократно е вдигал мизата. Това е поредното доказателство за обичта на сърбите към най-голямата им музикална звезда, а изключителният хонорар – че ценят таланта й и са готови на всичко, за да я чуят на живо.

Коларов ще каже „Да“ на дългогодишната си приятелка на 16 юни тази година. Събитието е само два дни след рождения ден на балканската мега звезда, който тя планираше да отпразнува в чужбина. Специалната покана и горещите молби на сръбския Роберто Карлос обаче промениха намеренията на певицата.

Така СЕСА ще уважи сънародника си и неговите гости от цял свят на пищното тържество, което ще се проведе в Белград. В сръбските шоусреди упорито се носят слухове, че освен отбора на Манчестър Сити, на сватбата ще присъстват още и много сръбски и британски знаменитости.

Концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра.

 

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес