Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Серина Уилямс разкри пола на детето си с дронове (ВИДЕО)

01 август 2023, 15:00 часа

Звездата на тениса Серина Уилямс очаква второто си дете, а само преди няколко часа обяви и какъв е полът му - ще бъде момиченце.

41-годишната тенисистка и съпругът ѝ Алексис Оханян обявиха пола на бебето си по време на организираното "gender review". "Малко съм нервна, защото нямам план, ако се окаже момче", казва тя в клип, качен в YouTube.

Партито на двойката ще се запомни с изключително необичайния начин, по който бе разкрит полът на бебето, а именно - чрез дронове. Разбира се, присъства и задължителната торта, но при разрязването ѝ вътрешността ѝ не е нито синя, нито розова, а жълта. "Тя ще нареже тортата и вероятно ще се разочарова, защото вътре не се показва цветът на пола. Надявам се да оцени чувството ми за хумор", казва Оханян във видеото. "Всъщност ще разкрием пола на бебето по друг начин - със светлини в небето", допълва още той.

Още: Серина Уилямс е бременна с второ дете (СНИМКИ)

След лекото объркване и странния поглед на Серина, видеото показва и кулминацията, при която чрез дронове и светлини в небето се изписва надписът "МОМИЧЕ", а гостите на партито започват шумно да празнуват и да се радват.

Още: Златното момиче Мадлен Радуканова е бременна с първото си дете (СНИМКA)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес