Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Семейство Гущерови напуска България след заплахите към Светлана?

25 януари 2024, 14:38 часа

В началото на годината Светлана Гущерова развенча мита около живота си, че всичко в него са скъпи дрехи и екскурзии. Плейметката сподели за чудовищен кошмар, на който е подложена. Оказва се, че тя е получила заплаха, че ще бъде залята с киселина. Плеймейтката е подала жалба в полицията и засега не са известни нови подробности по случая.

В един от последните разговори на Светлана с последователите ѝ в Instagram тя сподели, че иска децата ѝ да учат в Австрия.

Вижте още: Диона отрича да е взимала дрога, били лекарства за настинка

"Засега мислим децата ни да учат тук, максимум още две години. След това живот и здраве, иска ни се да учат във Виена", каза Светлана.

Предвид, че най-голямата ѝ дъщеря Ани е на 5 години, последователите на плеймейтката предполагат, че цялото семейство Гущерови ще се изнесе от държавата ни, защото едва ли биха оставили толкова малко дете само в чужда държава.

Феновете на Светлана смятат, че причина за решението ѝ семейството ѝ да напусне България не е само заради образованието на децата им, а ѝ заради тежките заплахи, на които плеймейтката е подложена.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес