Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сара Джесика Паркър дебютира на театралната сцена в Лондон

10 юни 2023, 07:53 часа

Актрисата Сара Джесика Паркър ще направи своя дебют на лондонския Уест Енд през 2024 г. в пиеса с участието на съпруга ѝ Матю Бродерик.

Адаптацията на пиесата на Нийл Саймън от 1968 г., наречена "Стая в Плаза хотел", ще бъде представена в театър "Савой" през януари. Паркър и Бродерик вече участваха в постановката на Бродуей в продължение на 19 поредни седмици. В спектакъла двамата актьори се превъплъщават в ролите на три различни двойки, които отсядат в известна хотелска стая в Ню Йорк.

Сара Джесика Паркър е носителка на две награди "Еми" за ролята на Кари Брадшоу в телевизионния сериал "Сексът и градът". Актрисата е известна и с участието си във филми като "Фокус-мокус", "Фалстарт" и "Скъпа, няма не мога".

Бродерик, който за последно участва в спектакъл на Уест Енд през 2019 г., е познат с ролите си в "Инспектор Гаджет" и "Почивният ден на Ферис Бюълър". Носител е на две награди "Тони", припомня БТА.

Джон Бенджамин Хики, който вече режисира новата адаптация на "Стая в Плаза хотел" на Бродуей, също ще поеме тази роля за нейния трансфер в Уест Енд. Спектакълът ще се играе в театър "Савой" от 15 януари до 31 март 2024 г.

ОЩЕ: Няма да повярвате колко са пораснали децата на Сара Джесика Паркър (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес