Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Робърт Патинсън споделя мъката си само с непознати

30 юли 2012, 12:01 часа

Робърт Патинсън няма с кого да поговори за своите любовни проблеми и е бил забелязан да подпийва в компанията на непознати, отседнали в същия хотел, в който и той избяга от може би вече бившата си приятелка Кристен Стюарт.

Роб няма с кого да сподели мъката си.

Звездата от филма „Здрач” се изнесе от жилището си в Лос Анджелис, където споделяше едно легло с половинката си Кристен Стюарт, веднага след като тя призна за сексуалните си прегрешения с режисьора Рупърт Сандърс. Холивудският актьор притесни приятелите си, тъй като предпочете компанията и разговорите с непознати, а не на своите близки, предаде Контактмюзик.

Робърт започна да привиква разни непознати хора да му правят компания за по чашка”, разказва източник пред вестник „The Sun”.

Той изпи по няколко питиета с една жена, която бе гост на същия хотел, и й сподели колко е „безумно”, че няма с кого да поговори за чувствата си.”

26-годишният красавец прекарва страшно много време сам, опитвайки се да забрави любовните си терзания.

„Роб прекарва повечето от дните абсолютно сам и играейки на компютърни игри”, добави още източникът.

След като и Роб, и Кристин се изнесоха от жилището им в Лос Анджелис, техни близки приятели се страхуват, че двойката няма да успее да закърпи положението в отношенията си.

Не съм сигурен, че ще успеят да се справят с това. Роб е с разбито сърце и е страшно ядосан”, добави друг близък на звездата.

„От друга страна, Кристен наистина обича Роб повече от всичко. В момента само той я интересува и нищо друго.”

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес