Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Провокативната Косара след напускането на Big Brother: Чувствам се свободна и променена

28 октомври 2024, 10:32 часа

По волята на зрителите рапърката Косара напусна Къщата на Big Brother завинаги в събота (26 октомври). Тя се превърна в третият изгонен съквартирант, изправяйки се в двубой срещу колоритния Георги Марков, който получи 87% от зрителския вот. Косара получи само 13% от подкрепата, пишат от NOVA. Бившият свещеник и фризьор Марио беше спасен от феновете на риалити формата в първата фаза от гласуването, получавайки повече от половината от положителния вот. Той стана обект на вербални атаки от страна на изгонената Косара, а през последната седмица повечето съквартиранти се обърнаха срещу него, включвайки Марио в списъка за изгонване. След излизането си провокативната рапърка разкри любопитни подробности около участието си във формата и какво се крие зад скандалите с Марио. 

Още: Извънредна ситуация в Big Brother накара всички да пеят химна на България (ВИДЕО)

Какво каза за Марио?

"След излизането ми от Къщата се чувствам по-свободна, променена. Смятам, че зрителите са гласували за изгонването ми от предаването, защото не са ме прочели правилно. Аз съм много директен човек... Аз съм такава – каквото имам и си го казвам. Не мога да го прикрия. Иска ми се да мога да овладея това, но не мога" - обясни за поведението си Къщата Косара. 

Косара определи Марио като провокатор на скандалите. "Той е готино момче и не знам как са излъчвани нещата. Но той наистина ни предизвикваше. Хиляди пъти сме се извинявали и сме си прощавали, и после пак се караме. Но той си е провокатор. Не съм го заплашвала със саморазправа. Но съм му казвала, че ако съм на мястото на Ванеса, би могло да последва еди какво си" - сподели участничката. 

Още: Кралев от "Игри на волята": Най-големият ми враг са емоциите, понякога прекалявах

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес