Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предложиха на Емрах Стораро дама от "Ергенът" (СНИМКИ)

20 март 2024, 15:49 часа

Във вечерта на "По света и у нас" в Dancing Stars участниците заведоха зрителите на околосветско пътешествие с невероятните си хореографии, вдъхновени от културите на различни народи. Попфолк певецът Емрах и партньорката му Веси направиха страхотна танцова хореография и пресъздадоха атмосферата на вълшебния град Истанбул.

Още: Нагласено ли е? Филип Буков коментира Dancing Stars след отпадането си (СНИМКИ)

Как се представи Емрах?

След като Емрах и Веси заведоха публиката на пътешествие из прекрасните улици и пазари на Истанбул, журито остана доволно от представянето на младия изпълнител. "Добре дошъл на сцената на Dancing Stars. Добро утро!" – пошегува се Галена Великова. От журито определиха, че Емрах определено показва напредък в танците и изпълнението му е най-доброто до момента. "Страхотно! Събуди се. Съвсем нов човек." – коментира Илиана Раева. За изпълнението си двойката получи общо 29 точки.

Снимка: bTV

Още: Невероятно: Първа двойка с максимален резултат в Dancing Stars (СНИМКИ+ВИДЕО)

Емрах - новият ерген

По време на вчерашния епизод стана ясно, че няколко дами от тазгодишния сезон на романтичното риалити "Ергенът" са присъствали в публиката на Dancing Stars. След изпълнението си Краси Радков попита Емрах дали е ерген, а момчето плахо потвърди това. Водещият си направи шега и предложи на младия изпълнител да си избере девойка от "Ергенът". Искам да ти кажа, че десет от девойките от "Ергенът" са тук на гости – намекна Краси Радков.

Снимка: Ергенът/Facebook

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Участнички в "Ергенът" подкрепят Виктор Стоянов в Dancing Stars (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес