Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Поведението ми е непростимо": Пъф Деди се извини след видеото с насилие над Каси (ВИДЕО)

20 май 2024, 10:38 часа

Рап изпълнителят Шон "Диди" Кумс (Пъф Деди) се извини публично, след като CNN излъчи клип с насилие над жена от негова страна. Посегателството е извършено в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е бившата приятелка на звездата Касандра "Каси" Вентура.

На видеото, заснето от охранителни камери през 2016 г., се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи бившата си половинка.

ОЩЕ: CNN пусна запис как Пъф Деди напада и бие бившата си приятелка (ВИДЕО)

"Поведението ми е непростимо", каза Кумс във видеозапис, публикуван в неговия Instagram профил. Той добави, че е отвратен от това, което вижда, и е взел мерки за борба със своите пристрастявания. "Наистина съжалявам", казва Кумс във видеото.

"Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега", казва звездата, чието рождено име е Шон Комбс.

„Веднага след това потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и на рехабилитация. Трябваше да моля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам", казва още Пъф Деди.

Адвокатите на певицата, модел и актриса Каси Вентура коментираха за CBS News, че изявлението на рапъра е „повече за него самия, отколкото за многото хора, които е наранил".

„Когато Каси и много други жени надигнаха глас, той отрече всичко и заяви, че те просто искат да спечелят пари от него", каза адвокат Мередит Файретог.

Връзката на Пъф Деди и Каси започва, когато тя е едва на 19, а той – на 37. Миналия ноември Вентура започна дело срещу Комбс по обвинения за изнасилване и секс трафик. По казуса се стигна до споразумение, а адвокатът на рапъра - Бенджамин Брафман, тогава каза, че договорката „не е признание за неправомерни действия".

ОЩЕ: Въоръжени федерални агенти нахлуха в къщите на рапъра Пъф Деди (ВИДЕО)

Оттогава насам няколко други жени заведоха дела, обвинявайки Пъф Деди в сексуално и физическо насилие.

Домовете му в Лос Анджелис и Флорида бяха обискирани миналия месец като част от федерално разследване за трафик на хора.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес