Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полицейски автомобил аварира във Владайска река

09 април 2012, 13:44 часа

Снимачният екип на американската продукция The Getaway, която вече се снима в столицата, подгря софийските булеварди с екшън в неделния ден.

Вчера - 8 април, на бул. "Сливница", в отсечката между "Опълченска" и "Христо Ботев", се организира ожесточена гонка между гангстерски автомобили и служители на реда.

След целодневно свирене на автомобилни гуми пред радостните погледи на зяпачите, около 16 ч. полицейски автомобил аварира в коритото на Владайска река. Част от сценария беше свирепото преследване с газ до дупка по канала, но всяка каскада носи своите рискове.

По всичко личеше, че сцената се е получила по-драматично от първоначалния й замисъл. Полицейски автомобил беше аварирал напречно на реката и водата го беше завлякла до място, където беше заседнал.

Екип от каскадьори, технически работници и водолаз умуваха за начин, по който колата да бъде изкарана.

Actualno припомня, че за снимките на холивудската продукция The Getaway през месец май се очаква да пристигне в България тийн звездата Селена Гомес, със или без гаджето си - канадския певец Джъстин Бийбър.

За снимките на лентата се очаква да дойде също Итън Хоук, който изпълнява главната роля във филма. Бившата половинка на Ума Търман ще изиграе ролята на световен шампион по автомобилизъм, който се забърква в опасни игрички и трябва да спасява живота си.

Сценарият на филма се развива по улиците на София и по непотвърдена информация бюджетът на лентата е 16 млн. долара.

Екипът на продукцията започна снимките в края на 2011 година, когато засне първите зрелищни каскади по столични булеварди.

Автор: Ирен Габарска

Деян Георгиев
Деян Георгиев Отговорен редактор
Новините днес