Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По спешност в болница: Участник в "Островът на 100-те гривни" напусна състезанието

08 октомври 2024, 10:30 часа

Един от най-силните играчи в приключенското риалити "Островът на 100-те гривни" Еляса напуска предаването по здравословни причини. Той се почувства зле след серията поредни игри, в които участва и именно заради това отказа да се състезава в играта за златната гривна. Състоянието му  се влоши и лекарите взеха решение той да бъде прегледан в болница, стана ясно от bTV. 

След направените му обстойни медицински прегледи решението на лекарите бе категорично, че Еляса трябва да прекрати участието си в играта и да остане в болничното заведение, където да получи постоянни медицински грижи. Така завърши участието му в риалити формата. В болницата инфлуенсърът обясни, че се е чувствал изключително изтощен и е имал световъртеж.

Още: Кои зодии са играчите в „Островът на 100-те гривни“?

На кого предаде гривните си?

Съгласно регламента на предаването Еляса предаде четирите си гривни обратно на "Островът". Той реши да ги даде на човека, с когото е водил най-смислените си разговори и се е сближил най-много - Рената. "Ще ми липсва много. Всяка вечер си говорихме много и много се усетихме", сподели тя.

Снимка: Островът на 100-те гривни/Facebook

Още: "Резиденцията ви очаква": Дръзките в "Игри на волята" спечелиха битката за територия (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес