Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От NOVA са непреклонни: Ще води ли бременната Ралица Паскалева "Игри на волята"?

25 юни 2023, 16:08 часа

След като актрисата Ралица Паскалева публично обяви новината, че чака второ дете от волейболиста Теодор Салпаров, феновете на "Игри на волята" логично си зададоха въпроса дали в такъв случай тя ще остане водещ на състезанието.

Оказа се, че само зрителите са се чудили дали Ралица ще остане, защото от екипа и от NOVA телевизия са категорични - Паскалева остава. Така тя ще води "Игри на волята" почти до края на своята бременност.

Междувременно стана ясно, че тази година документи за участие са подали рекорден брой кандидати за слава - над 8000 души. Всички те са минали през тежък кастинг, за да се доберат до още по-тежкото състезание в жегата на родното море. Снимките на новия сезон започнаха преди броени дни, както съобщиха от телевизията, по която ще гледаме риалити формата.

Зрителите вече коментират и напомнят, че за бременните жени не е добре да стоят дълго време на жегите, но всички са сигурни, че екипът ще се погрижи Ралица Паскалева да е защитена и да се чувства комфортно по време на снимките.

ОЩЕ: Генчо от "Игри на волята" разби сърцата на фенките си с тази новина (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес