Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новото парче на Сай с видео премиера в интернет

12 април 2013, 09:42 часа

Южнокорейската суперзвезда Сай (Psy), чието парче "Gangnam style" направи огромен успех в масовата интернет култура миналата година, обяви, че първото изпълнение на живо на новото му изпълнение "Gentleman" ще се излъчва на живо по YouTube в събота.

На 35 години новата азиатска музикална зараза се надява, че постановката на новата му творба ще има същото въздействие, каквото предизвика глобалният танц - пародия на живота на безделниците с пари от Гангам – богатия квартал на Сеул. Видеото събра от юли повече от 1,5 милиарда посещения в интернет.

В малко видеопослание по YouTube Сай съобщава, че в събота (13 април) концертът му от големия стадион в южнокорейската столица ще се излъчва пряко в сайта за видеосподеляне, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС.

Иначе "Gentleman" ще бъда на разположение на онлайн продавачите на музика още в петък и ще покаже дали южнокореецът ще остане мимолетна звезда или ще танцува още едно лято.

В типичния си шеговит стил Сай осмива мъж, внушил си, че е джентълмен, който се опитва да впечатли дамите на купон. Оценките за саундтрака на парчето са доста по-умерени от тези за хита "Gangnam style".

Певецът обещава в клипа да покаже танц, който е много популярен сред корейците, но е непознат за хората по света извън неговата родина. Текстът определено е на английски, което показва правилната ориентация на Сай към преобладаващата част от поклонниците му по света.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес