Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нови популярни попълнения в телевизията на Слави Трифонов

12 декември 2019, 13:48 часа

Известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – стана част от екипа на Слави Трифонов в телевизия 7/8.  Слави покани лично в ефир Bobby да има специална рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

„Със Слави се работи изключително лесно, ако знаеш какво правиш. Моята задача в шоуто е да изненадвам всеки път уважаемия зрител с репортажи, които не са очаквали. Предпочитам да снимам и показвам различни истории, които не биха били излъчени в други телевизии.

По този показател аз съм щастливец – имам пълна свобода в шоуто да покажа това, което искам“, обяснява Борисов за работата си в шоуто.

Звездният репортер e прочут със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови миски.

„Най-интересното е, че Слави никога не гледа моите репортажи преди предаването. Всичко се случва на момента. Това е огромно предизвикателство, защото голямото доверие трябва да се заслужи.

Трябва да внимавам много какво снимам и пускам, защото не искам да подведа големия екип на Шоуто, както и да бъде балансирано, защото СЕМ дебнат отвсякъде.“, посочва Борисов.

Популярният спортен журналист Крум Савов също стартира работа в телевизията на Слави Трифонов.

Савов поискал от Слави Трифонов да има свое предаване и с това той се завръща в телевизионния ефир. С него отново ще му помага Лъчезар Николов - Чезари, като двамата ще дискутират актуалните теми в света на спорта.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес