Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай от Big Brother : Направили са ми фалшив профил в социалните мрежи

14 октомври 2024, 10:05 часа

Разносвачът на храна Николай е първият напуснал Къщата на Big Brother. Участието му приключи след първия елиминационен лайв на 12 октомври, в който той се изправи срещу провокативната Анджела и plus size модела Веселка.

23-годишният съквартирант привлече вниманието към себе си се превърна в един от най-обсъжданите участници в новия сезон на риалити формта. В студиото на "Събуди се" по NOVA той сподели, че явно не е чак толкова голям плейбой, за колкото се представи в своята визитка за шоуто.

Още: Андреа Банда Банда се подигра жестоко с участниците в Big Brother

Вниманието към Николай се засилва 

След излизането си от риалити формата Николай разбира, че някой е направил негов фалшив профил в социалните мрежи. Опитвал се е да го рипортне, но за момента неуспешно. "Някой качва мои снимки и пише на различни момичета. В интерес на истината вниманието към мен се засили след участието ми в Big Brother. Планирам да продължа живота си, какъвто е бил преди влизането ми в Къщата – с тежки тренировки", сподели Никола.

В подкаста "Голямата сестра" пред водещата Елена Сергова Николай коментира темата, която го направи популярен в TikTok - десетки момичета публикуваха чатове с него, в които се вижда, че той им е писал многократно и настъпателно, въпреки че те не отговарят. Това стана ясно именно от подкаста, където Николай остана безмълвен, като уточни, че сега разбира за това, но обеща да отговори на всяка една от тях и да извади чатове и от своя страна.

Николай за съквартирантите

Николай призна за симпаиите си към актрисата от Монако Ивонне и разкри, че доскоро е имал връзка с по-възрастна жена, която много го е ревнувала от други жени и връзката им е приключила. Николай разказа, че най-много е харесал еротичния модел Анджела. Според него тя и Ивонне могат да спечелят Big Brother. 

Още: Ето го клипа с целувката между Енрике Иглесиас и Ивонне от Big Brother (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес