Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никол от "Игри на волята" качила 10 килограма заради тежък здравословен проблем

19 октомври 2023, 11:40 часа

За разлика от Америка, където вече има супер успешни plus-size модели, то в България все още жените с наднормено тегло стават обект на остра критика. Именно заради няколко излишни килограма и Никол Дунева от "Игри на волята" попадна под прицела на зрителите на риалитито, като не липсваха остри обвинения за фигурата ѝ в социалните мрежи. След отпадането си от формата дъщерята на олимпийската легенда Краси Дунев разказа за сериозна здравословна причина, заради която рязко е напълняла.

Вижте още: Обявиха кой ще е водещ на наградите Оскар 2024 (СНИМКИ)

"Боря се с този проблем от една година, тъй като имам хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците - поликистоза. Бях минала на антидепресанти и качих 10 килограма за две седмици. Една година не можех да сваля килограми каквото и да предприемах", разказа Никол в официалния подкаст на "Игри на волята" с водеща Ива Иванова, известна като "Ивка Бейбе".

Благодарение на участието си в риалитито, Никол е успяла да се раздели с 8 килограма заради престоя си в Чистилището, където гладът е бил унищожителен.

"Ядохме сурови раци и сурови миди преди да имаме огън. Беше много гадно. После момчетата откриха един изгнил портокал до скалите, който беше отвратителен, но си го разделихме и го хапнахме. Събирахме и кисели джанки от гората. Намерихме и растение до скалите, което имаше вкус на зеле. После си го нарекох морско зеле. А последните дни ядохме една кисела и неузряла смокиня", сподели още Дунева.

Вижте още: Иван Рълев от "Игри на волята" отвори дентална лаборатория (СНИМКА)

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес