Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Непопулярен актьор ще бъде новият Супермен - вижте кой е (СНИМКИ)

28 юни 2023, 12:23 часа

Изгряващата американска звезда Дейвид Коренсует е следващият актьор, който ще наметне червената пелерина на Супермен, предаде Франс прес. Новината е потвърдена от режисьора на следващия филм за приключенията на супергероя Джеймс Гън. 

29-годишният американец се прочу с ролите си в няколко успешни сериала, сред които "Холивуд" и "Политикът" на Netflix, "Ние притежаваме този град" на HBO и "Перла" на Universal.

Дейвид Коренсует ще се превъплъти в митичния супергерой в "Супермен: Наследство". Филмът, продуциран от Warner Brothers, трябва да излезе на екран през 2025 г.

Снимка: Getty Images

Новината беше съобщена първо от специализираните холивудски медии, които също така мимоходом разкриха, че Рейчъл Броснахан - звездата на сериала "Удивителната госпожа мисис Мейзъл", е избрана да изиграе възлюбената на Супермен - журналистката Лоис Лейн.

"Това е вярно", написа режисьорът Джеймс Гън в Twitter, препубликувайки статия от The Hollywood Reporter.

ОЩЕ: Новият супермен е бисексуален

Преди Дейвид Коренсует в образа на Супермен са се превъплъщавали Кристофър Рийв, Брандън Раут и Хенри Кавил.

Миналата година Warner Brothers възложи на режисьора на "Пазители на галактиката" Джеймс Гън и продуцента на "Аквамен" Питър Сафран да възобновят франчайза за супергероите на DC Comics в условията на ожесточена конкуренция с Marvel, припомня БТА.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес