Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Натали Трифонова разкри дали е влюбена

06 април 2022, 14:22 часа

Красивата Натали Трифонова става част от екипа на bTV през 2016 г. И от прогнозите за времето, които по нейно време напомняха за червен килим на холивудско събитие, прескача на по-сериозен терен – предаването за светски новини и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на телевизията – "Геймър".

Блондинката с дълги крака сподели в интервю за сп. Grazia като каква жена се определя.

"Като всеки човек и аз си имам своите настроения – и слънчеви, и облачни. "Вечно усмихнатото момиче от екрана" понякога се усмихва насила и напук на неприятностите, но с работата си ние всеки ден "влизаме" в домовете на зрителите, а тях нямаме право да ги натоварваме с нашите настроения. А и съм разбрала, че една жена привлича, впечатлява и възхищава най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам любов в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!"

Натали също така си призна, че е много суетна относно външния си вид.

"Но не възприемам суетата като лошо качество за една жена. Това я кара да се стреми да бъде привлекателна и да показва най-красивото пред света", категорична е тя.

НАТАЛИ РАЗКРИ ДАЛИ Е ВЛЮБЕНА, НАУЧЕТЕ ТУК ДАЛИ ИМА МЪЖ В ЖИВОТА Ѝ

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес