Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

01 май 2024, 14:22 часа

Dancing Stars влезе в безмилостната си фаза, в която журито и зрителите следят всяка стъпка на състезателите под микроскоп. Една от най-креативните двойки напусна танцовото шоу по bTV на крачка от полуфинала. Виктор Стоянов и Михаела се сбогуваха с мечтата да вдигнат купата, но оставиха незабравима следа със смелите си провокации на паркета, силните си послания и ефектна хореография. Двамата си тръгнаха от надпреварата след разтърсващ двубой срещу друг обичан тандем - синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър. Трудното и финално решение кой да се раздели с дансинга и кой да остане да се бори за трофея взеха зрителите.

Фотограф: Лили Йотова

Още: Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

"Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен", каза Виктор. Въпреки че измина дълъг път и показа изключително развитие в Dancing Stars, Стоянов демонстрира скромност и самоирония. Последният танц, изпълнен от него и Михаела, беше гореща самба с хип-хоп загар.

Какво се случи в предаването 

Във вечерта, в която всяка грешна стъпка можеше да се окаже крачка към изхода, оцеляха шест двойки. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас подпалиха фитила на танцовата вечер с взривяващо пасо добле. Поп звездата Дара и Джими се впуснаха в изящна румба, разкриваща дълбоки, чисти емоции. А каскадьорът Валери Григоров и Дорина създадоха не танц, а филм със своя вихрен куикстеп.

Фотограф: Лили Йотова

Три двойки се представиха блестящо и получиха максималните 40 точки от журито. Атрактивни и дръзки, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър внесоха мистика, сексапил и доза агресия с пасо добле. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор доказаха класата си с фееричен фокстрот. Поп певецът Папи Ханс и Ани създадоха перфектен спектакъл на ръба на сериозното и забавното, а изпълнителят сложи зелената маска на Джим Кери и завъртя главите ни със самба.

Още: Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

След индивидуалните изпълнения журито подложи състезателите на още едно изпитание - за първи път през този сезон участниците влязоха в изтощителен танцов маратон. Всички двойки стъпиха едновременно на сцената и, без почивка, изпълниха пет поредни танца в пет различни стила. Победители в предизвикателството, изискващо светкавична реакция и смела импровизация, станаха Неделя Щонова и Атанас.

В следващия епизод на Dancing Stars предстои не само инфарктен полуфинал, но и двойна елиминация. Шестте двойки ще трябва да демонстрират перфекционизъм, силна психика и пълна концентрация, но само четири от тях ще бъдат допуснати до големия финал. Само преди дни пък стана ясно, че досега в предаването са облечени над 400 костюма.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес