Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Миранда Косгроув за участието си в "Аз, проклетникът 2"

04 юли 2013, 10:49 часа

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment „Аз, проклетникът“ спечели зрителите през 2010 година, като генерира приход от 540 милиона щатски долара и се превърна в десетия най-голям анимационен филм в историята на САЩ. През лятото на 2013 година се пригответе за още лудории на малките слуги от "Аз, проклетникът 2".

Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру , момичетата, невероятно щурите слуги... и се появяват няколко нови извънредно забавни героя.

Марго (Миранда Косгроув) е най-голямата дъщеря на Гру и опората на семейството. Тя е отговорната, която се грижи за сестрите си и обединява семейството. Ала сега, когато е вече подрастваща, е погълната да си разменя есемеси с приятелите си и забелязва връстниците си момчета, което вбесява Гру.

Най-голямата дъщеря на Гру е изпълнявана от Миранда Косгроув, известна със звездната си роля в дълго показвания хит на Никълодеон “Аз, Карли“.

При завръщането си в поредицата Косгроув коментира: “Бях много щастлива да работя в “Аз, проклетникът 2“, защото извънредно много се забавлявах при първия филм.“ Тя улавя духа на героинята си, чието желание да открие любовта съответства на това на Гру.

“Марго е пораснала вече и определено вижда Гру повече като бащинска фигура. Сега си личи, се са семейство. Хубаво е и това, че тя открива първия обект на любовта си; забавно беше да изпълнявам сцените, в които Марго е напълно запленена от момчето. Просто се опитах да си припомня моето първо увлечение, когато бях в началното училище.“

Младата актриса добавя: “Едно от любимите ми неща в “Аз, проклетникът“ е, че в този откачен свят на фантазиите има и земни явления като любовните срещи. Всеки си има герой, с който да съпреживява. Когато баща ми гледа филма, той много хареса Гру и идеята му да бъде герой. Има и образи за по-малките като тези на трите момичета, които са много различни помежду си.“

"Аз, проклетникът 2" излиза в кината у нас на на 3D и 2D на 5 юли 2013 година.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес