Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Метъл титаните Slipknot се разделят с основен член на бандата

08 юни 2023, 12:01 часа

Един от членовете на бандата Slipknot, който е част от групата почти от самото ѝ създаване, официално вече не е част от музикантите. Става дума за Крейг Джоунс, който се присъединява към Slipknot през 1996 г. - година преди сегашният фронтмен и лице на групата Кори Тейлър да стане част от бандата.

Новината за напускането на Джоунс дойде от социалните мрежи на групата. Лаконично и без никакви емоции Slipknot написаха: "За феновете - съобщаваме, че се разделяме с Крейг Джоунс. Пожелаваме му всичко най-добро занапред."

Разбира се, това изявление провокира множество въпроси, а основният е дали Джоунс и групата се разделят в добри отношения, тъй като предишни раздели с други членове на Slipknot като Джоуи Джордисън и Крис Фен не преминаха никак леко.

От групата побързаха да изненадат всички свои фенове, загатвайки, че към бандата се присъединява нов член. Новината бе съобщена под формата на снимка на човек със страховита маска, каквато досега не е имало в сценичните костюми на метъл групата от Айова.

Posted by Slipknot on Wednesday, June 7, 2023
Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес