Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мел Би от Spice Girls в невиждана досега фотосесия с дъщеря си и майка си (СНИМКИ)

01 юни 2023, 09:24 часа

Мел Би от Spice Girls бе една от най-щурите "спайски" и винаги е обичала да провокира общественото мнение, но с мярка. На фона на новините, че групата ще се събира за някакъв мистериозен проект, за който съвсем скоро трябва да имаме някакви новини, Мелани Джанин Браун, както е истинското ѝ име, сподели невиждана досега фотосесия.

На снимките Мел Би не е сама, а е със своята дъщеря и своята майка. Трите дами, представляващи три различни поколения, показват различни бански костюми, доказвайки, че всяка жена трябва да е уверена в тялото си, независимо от формата, в която се намира, цвета на кожата си и др.

Снимка: scary spice Mel B/Instagram

"Време е да придобием увереност и да разпръснем позитивните вибрации, за да може всяка една от нас да открие своята истинска същност. Много се забавлявах, докато снимах фотосесията с дъщеря ми Финикс и майка ми Андреа.

Снимка: scary spice Mel B/Instagram

В крайна сметка, няма такова нещо като перфектно тяло. Всички сме в различни форми, размери, цветове и всички сме красиви. Трябва да празнуваме уникалността!", пише Мел Би към снимките от фотосесията.

Снимка: scary spice Mel B/Instagram

Снимка: scary spice Mel B/Instagram

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес