Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лора Караджова бе изненадата на финала на The Voice

19 юли 2013, 14:03 часа

С грандиозно морско парти на Cacao Beach в Слънчев бряг завърши лятното турне на The Voice радио и телевизия вчера вечер. Музикалната лятна поредица от концерти в осем големи града продължи повече от месец и донесе незабравими емоции на хиляди фенове. Публиката на Voice Of Summer Tour се забавлява заедно с: Криско, „Ъпсурт“, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy, Рафи и балет „Нова”. След концерта на плажа всички изпълнители и гости щуряха на афтър в клуб „Брилянтин“.

Лора Караджова беше една от изненадите на вечерта на концерта в Слънчев бряг. Гласовитата блондинка се качи на сцената на The Voice заедно с Криско за песента „Министърът на веселието“. След изпълнението хип-хоп дивата изгледа концерта в бекстейдж зоната в компанията на колегата си Кристо и журналистката Мика Стоичкова.

Най-големият подарък към публиката на The Voice Of Summer Tour се оказа премиерата на новото видео на „Ъпсурт“ към парчето „Ослушай се“, което някои аsоциираха с филмите на Дейвид Линч. Почитателите на класиците на българския хип-хоп аплодираха бурно новата лента и пяха на един глас „Бела жига“, „И твойта майка също“, „3 в 1“.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес