Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лео и Лучия ще обличат близнаците различно

02 октомври 2013, 12:51 часа

Близнаците на Лео Бианки и жена му Лучия трябва да се появят на бял свят до края на месеца. Това разкри бъдещият баща в "На кафе" по Нова телевизия.

Лучия е доволна, че по време на бременността е качила само 15 кг. Тя показа и миниатюрните чорапки, които е приготвила за бебетата си.

Половинката й пък е притеснен от съветите на приятелите, които по-скоро го стряскали, отколкото успокоявали. Всички казват, че първите два месеца няма да можем да спим, коментира той. И двамата родители са категорични, че бебетата ще ги обличат различно, защото всеки си е индивидуална личност. Всъщност Лео и Лучия чакат разнояйчни близнаци. Те са избрали и имената Матиа и Никол.

Лео и Лучия сменят жилището, защото това се оказва тясно след появата на близнаците. От ефира Лео се помоли на майсторите да приключат до края на седмицата.

Иначе той разкри, че двамата с любимата му действали като магнит на двойки, които имат близнаци. "Те идват при нас и ни дават съвети", разказа Лео.

Лео и Део имат ново парче - "Дай газ", което утре ще се завърти по музикалните канали. Аз съм като Тупак приготвих много песни преди да почина, пошегува се Лео.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес